KATA-KATA MANIS TETAMU, SIALAKAN!@

Tuesday, September 6, 2011

(Gambar) Remaja Melayu Murtad. Apalah Nak Jadi Ni?

(Gambar) Remaja Melayu Murtad. Apalah Nak Jadi Ni?

by admin on August 9, 2011
remaja murtad (Gambar) Remaja Melayu Murtad. Apalah Nak Jadi Ni?
Kami nak berkongsi cerita dan isu semasa yang terbaru berkenaan remaja Melayu murtad. Hai…lepas satu-satu. Mudah benar sekarang, budak-budak remaja Melayu hati mereka jadi gelap. Gambar di atas sempat dirakam dalam halaman Facebook. 
  • Nama : Tajul Azri
  • Umur : 19 Tahun
  • Negeri : Melaka
  • Status : Murtad selepas SPM
Ada orang Melaka di sini? Kalau nak diikutkan dah ramai sangat sekarang ini remaja Melayu murtad di Facebook. Siapa ada group lagi. Bukan sikit punya bilangannya. Sangat membimbangkan juga jikalau tiada ditangani dengan segera. Dekat sinilah juga tempat mereka berkumpul bagi mereka-mereka yang dah pun murtad. http://www.facebook.com/groups/117676498244829/
Selain daripada kaunseling, paling pentingnya sekarang ini pihak yang berwajib perlu mencari punca utama sehinga menyebabkan ramai remaja Melayu murtad sekarang ini. Manakala di bawah ini pula gambar yang menunjukkkan perbualan budak hingusan Tajul  Azri ini dengan maknya. Dikatakan, keluarganya masih berusaha untuk membantunya kembali kepada Islam semula.
remaja murtad2 (Gambar) Remaja Melayu Murtad. Apalah Nak Jadi Ni?
P/S : Dunia makin canggih, budak-budak sekarang dah tak macam dulu. Makin berani. Remaja Melayu murtad satu hal, siap berani lagi beritahu satu dunia lagi. Bangga ker?

Kredit : Ohduniaku (Gambar) Remaja Melayu Murtad | Ohduniaku http://ohduniaku.com/remaja-melayu-murtad#ixzz1XCTPX1rQ

No comments:

Post a Comment